Osallistu Plantronics -kilpailuun ja voita monikäyttöiset kuulokkeet

12.2.2018: KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

 

Laitoimme Plantronicsin kanssa pystyyn Jokamiehen tämän vuoden ensimmäisen kilpailun, jonka voittaja saa palkinnoksi monikäyttöiset Plantronics Blackwire 5200 -sankakuulokeet!

Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi sekä älypuhelimen, että tietokoneen kanssa. Kuulokkeet ovat kevyet ja niissä on pehmeät kuuloke- ja sankatyynyt, joten ne sopivat mainiosti paljon puhuvalle. Hyvän äänenlaadun ansioista myös musiikin kuuntelu onnistuu puheluiden lomassa. Kuulokkeissa on laadukas mikrofoni ja kauko-ohjain, jossa on puheluun vastaus, äänenvoimakkuus ja mikrofonin mykistystoiminnot. Ohjain on käytettävissä USB-C -tilassa.


Arvomme nyt yhdet iskemättömät Plantronics Blackwire 5200-kuulokkeet, jotka toimitetaan voittajalle kilpailun päätyttyä.

Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä tästä Facebook-päivityksestä. Myös päivityksen jakaminen tekee meidät iloiseksi, mutta ei ole osallistumisen edellytys. Ja jos jää aikaa, pistäydy myös Plantronicsin Facebook-sivuilla!

Kilpailuun voi osallistua 11.2.2018 klo 23:59 asti. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Facebook ei ole tässä kilpailussa osallisena, eikä millään lailla vastuussa siitä. Mikäli sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit osallistua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]