Polestar tarjoaa asiakkailleen viimeistellyn räätälöintipalvelun

Polestar

Tilausten lisääntyminen high-end automarkkinoilla on kehittänyt kiihtyvällä tahdilla markkinoita ja näin ollen tälle sektorille lähteneet Porsche, Audi ja BMW ovatkin esitelleet tasaiseen tahtiin uusia tuotteitaan. Viimeisimpänä Polestar, joka on Volvon oma, teknisesti huippuviimeisteltyihin autoihin keskittynyt suunnittelu osasto. Polestar 1 hybridi malli esiteltiin 2017 lokakuussa ja nyt se on julkistanut yksityiskohtaisia tietoja mallinsa hankkimistavoista.

Polestar 1 hybridissä riittää suorituskykyä muutaman bensiiniauton verran. Autosta ilmoitetuilla 600 hevosvoimalla (447 Kw) ja 1000 newtonmetrin väännöllä Volvo kertoo sillä pääsevän 150km:n matkan, joka on pisin hybridi auton saavuttama matka tähän mennessä.  Polestar 1:tä saa myös 2.0 litraisena bensiiniversiona, jossa 336hv (251Kw) 370Nm, sekä myös täys-sähköistettynä versiona.

Polestar


Auton hinnaksi yhdysvalloissa on ilmoitettu 155000 dollaria, Euroopassa 155000 euroa ja Kiinassa 1,45 miljoonaa renminbiä. Polestarin ratin taakse voi kuitenkin päästä hieman edullisemminkin, sillä yritys tarjoaa kaiken kattavan sopimuksen, joka ei vaadi etukäteis-sopimusta ja se kattaa kaikki kulut, kuten vakuutuksen, ylläpidon sekä vuokran. Asiakkaan vastuulle jää ainoastaan auton liikkeellä pitämiseen liittyvät maksut.

Asiakkaille annetaan mahdollisuus fyysisesti tutustua tuotteisiin Polestar Spacessa, jonka jälkeen he voivat valita online -palvelun kautta sopivat räätälöinnit tilaamilleen tuotteille. ”Kun asiakas tilaa tuotteen, he eivät kohtaa komissioihin perustuvaa teho myymistä. Asiakkaamme eivät koskaan kohtaa painetta allekirjoittaa sopimusta. Polestar on multikanavainen merkki jonka vuoksi sitä pitää tukea hyvällä jälkimarkkinointi kokemuksella. Sellaisella, joka ilmentää Polestarin filosofiaa kaikin tavoin.” Sanoo Thomas Ingenlath, Polestarin toiminnanjohtaja.

Polestar 1:n tuotanto alkaa 2019 keskivaiheilla. Tosin kaikki 200 tuotannosta tulevaa autoa ovat jo varattuja. Merkin tulevan toisen mallin on tarkoitus olla täysin sähköistetty versio luoden kilpailuasetelman Teslan Model 3:lle. Tulevan Polestar 2:n hinta tulee olemaan edullisempi, ja sen ensi esiintyminen on ajoitettu 2019 alkupuoliskolle. Tuotannon alkaessa vuotta myöhemmin.