Riivaako uusia Dodge Demon -muskeliautoja itse piru – kolme autoa paloi karrelle kuljetusrekan perävaunussa

Dodge Challenger SRT Demon on Dodgen rajuin sarjavalmisteinen muskeliauto. Sen 6,2 litrainen remmiahdettu V8-moottori tuottaa peräti 840 hevosvoimaa, mikä saa Demonin kiihtymään 0-100km/h vain 2,3 sekunnissa. Jos kiihdytys tehdään paikoiltaan ja pitävällä alustalla, niin Demon nostaa vielä etupyörät ilmaan sen kunniaksi.

Hellcat.org -keskusteluryhmän mukaan Yhdysvaltain Michiganissa tapahtui eilen kummia, kun kolmea Demonia oltiin kuljettamassa asiakkaille. Yksi Demoneista oli syttynyt itsestään tuleen ja käristänyt kaksi muuta Demonia samalla. Myös autoja kuljettaneen Reliable Carriers -yhtiön kuljetusrekan perävaunu oli vaurioitunut pahasti, kun pirun riivaamat autot olivat palaneet karrelle.

Netissä asiaa ehti kommentoimaan muuan Adam Harrod, joka väitti olevansa autoja kuljettaneen yhtiön palveluksessa. Harrod kertoo, että autot olisivat syttyneet mahdollisen sähkövian vuoksi. Tähän tietoon tulee kuitenkin suhtautua vielä varauksella, sillä Reliable Carriers- yhtiö kommentoi asiasta vain sen, että Adan Harrod ei ole, eikä ole ollut heidän palveluksessaan. Koko homma siis haisee palaneelle ja koska Dodgekaan ei ole kommentoinut asiaa millään tavalla, saattaa kyseessä olla melkoisen taitavasti masinoitu ja photoshopattu ankka.


PÄIVITYS 2.11.2017: Dodgen johtaja Tim Kuniskis vahvistaa, että kuljetusauton kyydissä paloi kolme Dodge Demon -autoa. Hänen näkemyksensä mukaan palo kuitenkin alkoi kuljetusauton perävaunusta ja levisi siitä kyydissä olleisiin autoihin.