SONY tuo jouluksi myyntiin minikokoisen PlayStation®Classic -pelikonsolin

PLAYSTATION®CLASSIC

Sony Interactive Entertainment julkaisee Japanissa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa PlayStation®Classic -pelikonsolin, joka on minikokoinen versio alkuperäisestä PlayStation® -konsolista. Minikokoisen konsolin mukana tulee myös kaksikymmentä valmiiksi asennettua alkuperäistä Playstation-peliä. PlayStation®Classic -pelikonsoli saapuu kauppoihin sopivasti joulukuun alussa 3.12.2018.

Alkuperäinen PlayStation julkaistiin aikoinaan Japanissa 3.12.1994. Uraauurtava pelikonsoli sisälsi tuohon aikaan merkittäviä innovaatioita, kuten reaaliaikaisen 3D-grafiikan ja CD-ROM-aseman, joilla oli valtava vaikutus peliteollisuuteen 1990-luvulla ja sen jälkeenkin.

PlayStation Classicin muotoilu muistuttaa PlayStationia®, mukaan lukien painikkeiden sijoittelu sekä ohjaimet ja ulkokuori, mutta hieman pienemmässä koossa. Se sisältää kaksikymmentä valmiiksi asennettua PlayStation-peliä, kuten Final Fantasy® VII, Jumping Flash!, R4 RIDGE RACER TYPE 4, Tekken 3 ja Wild Arms.


PLAYSTATION®CLASSIC
Playstation Classic VS. alkuperäinen Playstation

PlayStation Classic sisältää HDMI™-kaapelin televisioon ja muihin ulkoisiin näyttöihin liittämistä varten sekä USB-kaapelin, jolla laite liitetään verkkovirtalähteenä toimivaan USB-muuntajaan (myydään erikseen). Osa laitteelle asennetuista peleistä tukee kaksinpeliä, jolloin käyttäjät voivat pelata yhdessä ystäviensä kanssa tai heitä vastaan konsolin mukana toimitettavilla kahdella peliohjaimella.

PlayStation®Classic tekniset tiedot

Tuotteen nimi PlayStation®Classic
Tuotekoodi SCPH-1000R-sarja
Videolähtö 720p, 480p
Äänen ulostulo Linear PCM
Tulo/lähtö HDMI™-lähtöportti
USB-portti (Micro-B)*4
2 ohjainporttia
Virta DC 5 V / 1,0 A
Enimmäisnimellisteho 5 W
Ulkoiset mitat Noin 149 x 33 x 105 mm (leveys x korkeus x syvyys) (ilman ohjaimia)
Paino Konsoli      Noin 170 g
Ohjain       Noin 140 g
Käyttölämpötila 5–35℃
PLAYSTATION®CLASSIC
PLAYSTATION®CLASSIC