Uusi MudRunner -ajopeli vie pelaajan äärimmäisten haasteiden eteen Siperiaan

Spintires: MudRunner

Lokakuun lopussa myyntiin tuleva Spintires: MudRunner ei ole aivan perinteinen autopeli. Kalustona on vanhoja venäläisvalmisteisia ajokkeja ja maisemana Siperian armoton erämaa.

MudRunner on menestyneen indiejulkaisun entisestään paranneltu ja täydellisempi versio, jossa on parempi grafiikka ja uusia ajoneuvoja. Samalla se on aiemmin vain pc-tietokoneilla julkaistun Spintiresin ensimmäinen julkaisu pelikonsoleilla. Edeltäjänsä lailla Spintires: MudRunner asettaa pelaajan kuljettajan penkille ja haastaa ottamaan hallintaan uskomattomat maastokulkuneuvot matkalla halki Siperian armottoman maaston. Apunaan pelaajalla on vain kartta ja kompassi!

Pelin ytimessä ovat 19 erilaista maastoajoneuvoa, joista jokaisella on yksilölliset ominaisuudet ja kiinnitettävät lisälaitteet. Peli haastaa erilaisiin tehtäviin äärimmäisissä olosuhteissa. Kokonaisuus täydentyy realistisilla vuorokaudenajan vaihteluilla sekä aidolla fysiikanmallinnuksella, joka huomioi mudan, veden ja muut elementit aidontuntuisesti sekä maastossa että kulkuneuvoissa. Yksinpelin lisäksi Spintires: MudRunner sisältää jopa neljän pelaajan yhteistyötilan verkkomoninpelissä.


Spintires: MudRunner julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 31. lokakuuta. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Spintires: MudRunner