Steven Tyler lahjoitti yli 1200 hevosvoimaisen superautonsa hyväntekeväisyyteen – auto myytiin huimaan hintaan

Aerosmithin laulajana tunnettu Steven Tyler lahjoitti upean Hennessey Venom GT Spyder -superautonsa hyväntekeväisyyshuutokauppaan.

Tunnettu Barret-Jackson huutokauppa kopautti nuijaa 800 000 dollarin huudon kohdalla ja summa lahjoitettiin Tylerin perustamalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Janie’s Fund auttaa hyväksikäytettyjä tyttöjä Yhdysvalloissa. Auton huutanut henkilö sai vielä bonuksena Aerosmithin bändin signeeraaman kitaran ja viikon loman Tylerin ”kesämökillä” Mauilla.


Nyt myyty Hennessey Venom GT Spyder on tuiki harvinainen, sillä kyseistä mallia on tehty vain 12 kappaletta. Venom GT painii Bugatti Veyronin luokassa ja se kykenee 1244-hevosvoimaisen 7-litraisen tuplaturbo V8:n avulla jopa 435 km/h huippunopeuteen. Kiihtyvyys 0-100 km/h sujuu 2,7 sekunnissa.

Hennessey Venom GT on tehty Lotus Exige -urheiluauton pohjalle, mutta kanta-autosta on jäljellä lähinnä ulkoiset tunnusmerkit, kuten tuulilasi, katto, ovet, jne. Auton koko voimalinja on päivitetty ”muutamaa” pykälää järeämpään.