Suomalaisen luksusbrändi Balmuirin ale-tärpit miehille

Balmuir on kotimainen luksusbrändi, joka tarjoaa erittäin laadukkaita tuotteitta niin miehille kuin naisillekin. Valikoima koostuu pääasiassa vaatteista ja kodintekstiileistä. Balmuirin ALE on parhaillaan käynnissä ja tuotteita myydään jopa 40-70 prosentin alennuksella.

Tässä muutamia ale-tärppejä erityisesti miehille, mutta toki naistenkin kannattaa tutustua Balmuirin valikoimaan!

Alelaaria penkoessamme osui ensimmäisenä käsiimme muutama tyylikäs päähine. Pipo toimii monessa tilanteessa, mutta joskus tarvitaan myös tyylikkäämpää vaihtoehtoa. Perinteinen pipo tupsulla ja ilman:


HELSINKI BEANIE -pipo 71.00 € (norm. 119.00 €)

Balmuir Helsinki-pipo on valmistettu hienoimmasta kashmirista. Tämä pipo on elegantti mutta myös rento. Valikoimassa on kolme eri mallia monissa eri väreissä. Yhdistä Helsinki-huivin kanssa.

 

CHATEL BEANIE – pipo 54.00 € (norm. 109.00 €)

Mikäli tupsu on liikaa, tässä tupsuton vaihtoehto hienolla kuosilla. Balmuir Chatel-pipo on valmistettu laadukkaasta kashmirista ja villasta. Se on tyylikäs, lämmin ja miellyttävä asuste. Tämä klassinen palmikkoneuleinen pipo tuo tyylikkyyttä niin kaupunkipukeutumiseen kuin afterskiasuunkin.

MONZA FELT -hattu 84.00 € (norm. 169.00 €)

Mikäli tilanne vaatii hieman pipoa tyylikkäämpää varustusta, on tyylikäs Monza hattu hyvä valinta. Hattu on käsin tehty villasta huovuttamalla. Tyylikäs Balmuir pinssi koristenauhassa viimeistelee näyttävyyden.

 

LOMBARDIA FELT -hattu 84.00 € (norm. 169.00 €)

Toinen elegantti hattuvaihtoehto on käsin villasta huovuttamalla tehty Lombardia. Tyylikäs Balmuir pinssi koristenauhassa viimeistelee näyttävyyden.


Jos työpiste tai kotitoimisto kaipaa hieman lisää tyyliä, niin tässä pari vinkkiä koristamaan työpöydän ympäristöä.

WILLIAM PEN HOLDER -kynäteline 19 € (norm. 49 €)

Balmuir William -kynäteline on tyylikäs ja käytännöllinen toimistotarvike, joka sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Balmuir William -toimistovalikoima on suunniteltu korkealuokkaiseen sisustamiseen. Kaikki William-tuotteet on valmistettu korkealuokkaisesta kestävästä nahasta. Jokainen tuote on käsintehty ja yksilöllinen.

WILLIAM PAPER BIN – paperiroskakori 86 € (norm. 215.00 €)

Balmuir William on korkealuokkaisesta kestävästä nahasta valmistettu paperikori, joka on tyylikäs ja käytännöllinen toimistotarvike.

Koska välillä pitää myös rentoutua, niin sitä osastoa edustaa tyylikäs:

WINSTON WINE CHILLER -viinikuuleri 49 € (norm. 99€)

Balmuir Winston-viininjäähdytin on elegantti katseenvangitsija kattauksessasi. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja huippulaadukkaasta nahasta. Jäiden kera se pitää viinin tarjoiluvalmiina koko illan. Balmuir Winston-viininjäähdytin yhdessä viini-lasisetin kanssa on erinomainen lahja viinin ystäville.