Suomen ensimmäinen rannekellojen markkinapaikka yhdistää harrastajat ja kaupalliset toimijat

Kellomarkkinat.fi

Kellomarkkinat.fi on Suomen ensimmäinen rannekellojen markkinapaikka, joka yhdistää harrastajat ja kaupalliset toimijat tasa-arvoisesti.

Suomen suosituin miesten tyylimedia Tyyliniekka on noussut viimeisen vuoden aikana myös Suomen suosituimmaksi kelloalan verkkolehdeksi. Verkkolehden lisäksi Tyyliniekka-mediaperheeseen kuuluu Kellofoorumi, joka on Suomen vanhin ja suurin itsenäinen kelloyhteisö, jossa harrastajat ja kaupalliset toimijat kohtaavat sulassa sovussa. Sosiaalisen median ulottuvuuden täydentää puolestaan Kellotori, joka on Suomen suurin kellojen kaupankäyntiin keskittynyt Facebook-ryhmä.

– Tyyliniekka-mediaperheen kantavana idea on yhdistää laadukkaat toimitukselliset ja kaupalliset sisällöt, alan yritykset ja harrastajat, sekä tyylikkäästä elämästä kiinnostuneet lukijat. Liian usein törmäämme kaupallisten toimijoiden ja harrastajien välisiin raja-aitoihin, jotka haluamme osaltamme kaataa. Harrastuneisuus ja kaupallisuus kulkevat käsi kädessä, sillä julkista sektoria lukuunottamatta en tiedä yhtään toimialaa jonka olemassaolon oikeutus olisi muu kuin kaupallisesti terveellisellä pohjalla oleva toiminta, Tyyliniekan päätoimittaja Matti Airaksinen toteaa.


Raja-aitojen kaataminen on aloitettu Kellomarkkinat.fi-palvelulla, joka on Suomen ensimmäinen harrastajat ja kaupalliset toimijat tasa-arvoisesti yhdistävä rannekellojen ja kellotarvikkeiden markkinapaikka. Ilmoita ilmaiseksi -periaatteella toimivan markkinapaikan vahvuus perustuu siihen, että se tavoittaa kaikki Tyyliniekan lukijat, jolloin ilmoitukset tavoittavat moninkertaisesti enemmän potentiaalisia ostajia kuin nykyiset harrastavetoiset yhteisöt. Kaupankäynnin vauhdittamiseksi suosituimmista myynnissä olevista kelloista tuotetaan myös tyylivetoisia esittelyitä Tyyliniekkaan.

Kellomarkkinat.fi kuuluu Tyyliniekka-mediaperheeseen, joka tavoittaa viikossa noin 30.000 eri lukijaa.

Linkit: TyyliniekkaKellomarkkinat ja Kellofoorumi