TAG Heuer, Google ja Intel yhteistyöhön sveitsiläisen älykellon kehittämisessä

TAG Heuer, Google ja Intel yhteistyöhön sveitsiläisen älykellon kehittämisessä

TAG Heuer, Google ja Intel julkistivat Baselworld-tapahtumassa tekevänsä yhteistyötä sveitsiläisen, Intelin teknologiaan ja Googlen Android Wear -käyttöjärjestelmään perustuvan älykellon tuomiseksi markkinoille.

Hanke on startti uudelle aikakaudelle ja yhteistyölle sveitsiläisten kellovalmistajien La Chaux-de-Fonds’issa sijaitsevan ”kellolaakson” ja Kalifornian Piilaakson yritysten välillä. Osapuoleten mukaan tavoitteena on luoda ylellinen tuote, joka on saumaton osa käyttäjänsä päivittäistä elämää.

”Sveitsiläisten kellojen laatu tunnetaan maailmanlaajuisesti. Kun siihen liitetään Intelin ja Googlen kaltaisten yritysten tarjoama Android Wear -käyttöjärjestelmä ja teknologia, voimme nähdä lähtölaukauksen toimialamme teknologiselle vallankumoukselle. Olen ylpeä siitä, että voin TAG Heuerin myötä olla siinä mukana edelläkävijänä.”, sanoi Guy Sémon, TAG Heuerin pääjohtaja.


“Yhdistäessään kauneuden ja teknologian sveitsiläinen kello on innoittanut taiteilijoita ja suunnittelijoita jo sukupolvien ajan – sekä meidät Googlella. Olemme innoissamme, kun pääsemme työskentelemään TAG Heuerin ja Intelin kanssa tuodaksemme emootion ja innovaation ainutlaatuisen yhdistelmän ylellisyystuotteiden markkinoille. Hyödyntämällä Android Wear -alustaa voimme yhdessä ajatella, millainen on parempi, kauniimpi ja älykkäämpi kello.”, totesi David Singleton, Android Wearin suunnittelujohtaja.

Työskentelemme Intelillä tuottaaksemme ihmisille entistä suurempaa hyötyä ja arvoa tarjoavia teknologian käyttökokemuksia. Olemme varmoja, että yhteistyömme innoittaa uusia innovaatioita puettavan teknologian alalla. Yhteistyö TAG Heuerin ja Googlen kanssa auttaa meitä ymmärtämään visiota omaleimaisesta älykellosta,  joka osaltaan kehittää puettavan teknologian tuoteryhmää”, sanoo Michael Bell, Intel New Devices Groupin johtaja.