Tässä on uusi Chevrolet Silverado HD, jonka keula on suoraan sanottuna ruma

Aina silloin tällöin markkinoille putkahtaa uusia autoja, joiden ulkonäkö herättää voimakkaita reaktioita. Tulevan Chevrolet Silverado HD 2020:n kuvat on juuri julkistettu, ja ainakaan auton keulailmettä ei voi kehua, sillä se on jopa suoraan sanottuna ruma.

Toki kauneus on edelleen katsojan silmässä, mutta Silveradon suunnittelijat ovat nyt kyllä joko pitkälti edellä aikaansa tai sitten sekoittaneet aamukahviinsa jotain sinne kuulumatonta. Muuten ihan tyylikkään yleisilmeen omaavan Silveradon keulailme on todella erikoinen ja näyttää siltä kun kaksi autoa olisi ladottu päällekkäin ja puristettu yhteen.

Chevrolet Silverado HD 2020
Chevrolet Silverado HD 2020

Kun verrataan tämän vuoden Silverado HD:tä tulevaan malliin, niin nykyistä mallia voisi jopa kehua kauniiksi – tosin kromin yliannostus on silmiä ”hivelevää”.


Chevrolet Silverado HD 2018

Tulevan Silverado HD 2020:n spekseistä lyhyesti sen verran, että Chevrolet ei ole ainakaan tämän automallin kohdalla ”sortumassa” pieniin koneisiin, sillä vetojuhdan nokalle on tarjolla joko 6-litrainen bensarohmu tai 6,6 litrainen Duramax V8 Turbo-Diesel.