Tätä videota ei voi katsoa nauramatta: Auton pakoputkeen tungettu keinovagina ja muita uskomattomia esineitä.

Korttelirallia varten täytyy joskus hakea Biltemasta keltaista tai kultaista pakoputkenpäätä jotta menopelistä saataisiin katu-uskottava. Oma taiteenlajinsa on tunkea autonsa takarööriin mitä käsittämättömämpiä esineitä ja asioita, ja ottaa sitten niistä kaiken kansan Youtube-videoita. Jo Eddie Murphy tiesi 80-luvulla Beverly Hills Copissa, että banaani pakoputkessa on silkkaa komediaa.

Tämän kokoelman aluksi nähdään yksi naurettavimmista neronleimauksista, kun vanhan Transporterin pakoputken päähän teipattu keinovagina pärskii ja turpoilee kuin vesipöhöisen lehmän lerputtimet. Muita putkeen tungettuja esineitä videolla ovat tietenkin viheltävät vappupillit, täyttyvät ilmapallot, roskapönttö ja onpa joku kekseliäs punaniska lyönyt pikkikseensä vanhan vanhan kunnon postilaatikon pölläyttelemään mustaa savua putkenpäästä.

Videon monimutkaisin putkenpää videolla on minigunia jäljittelevä metallihärpäke, joka pyörii aidonoloisesti pakokaasujen myötä. Myös laksatiivisia pierunääniä ilmoille päästelevät kumiletkunpäät ovat luonnollisesti videolla mukana. Kukaan ei varsinaisesti kannusta tunkemaan oman auton pakoputkeen mitään mahdollisen moottorivaurion riskin uhalla, mutta löytyisiköhän vielä jokin asia mitä ei videolla ole kokeiltu? Tietäisiköhän vastauksen tähän eräskin brittimies, joka meni naimisiin rakkaan Kuplavolkkarinsa kanssa…