Testissä laadukkaat Skullcandy -langattomat kuulokkeet

Skullcandy Crusher Wireless

Saimme testiin tyylikkäät Skullcandy Crusher Wireless -kuulokkeet, jotka sopivat erityisesti jykevästä bassosta, laadukkaasta äänentoistosta ja langattomuuden tuomasta vapaudesta pitävälle henkilölle. Crusher-kuulokkeet tarjoavat melua eristävällä rakenteellaan myös pienen pakopaikan arjen hälyäänien keskellä.

Skullcandy Crusher Wireless -kuulokeiden äänentoiston vahvin osa-alue on bassotoisto. Haptinen, eli tuntoaistiin perustuva matalien äänien toisto todella tuntuu kuulijassa ja basson voimakkuutta voi annostella portaattomalla liukusäätimellä  kuuntelutilanteen mukaan. Voimakkaassa taustahälyssä tai vaatimattoman bassoraidan omaavan biisin kohdalla, saa mukavasti lisää fiilistä kun liu’uttaa namikkaa kohti hiusrajaa, muuten säädin voi olla kutakuinkin ala-asennossaan. Bassovoittoisuudesta huolimatta, äänentoisto on muillakin taajuusalueilla selkeä ja miellyttävä.

Skullcandy Crusher Wireless


Kuulokkeiden valmistusmateriaalit ovat laadukkaan oloisia. Pehmusteet tuntuvat miellyttävältä, muovi ja metalliosat jämäköiltä ja kulutusta kestäviltä. Painikkeet ovat selkeitä ja riittävän suuria, jotta niitä voi käyttää näppituntumalla.

Koska kyseessä on langattomat Bluetooth-kuulokkeet, joissa on jopa 40 tunnin akunkesto, ne sopivat erinomaisesti paljon matkustavalle tai hänelle joka tykkää kuljeskella pitkin bulevardia luurit päässään. Lenkkeilijälle suosittelemme jotain kevyempää, sillä Crusher-kuulokkeet ovat painoluokassaan aavistuksen keskiarvon yläpuolella.

Vaikka Crusher-kuulokkeissa ei ole aktiivista taustamelun vaimennusta, ne onnistuvat rakenteensa ansiosta eristämään hyvin ympäröiviä hälyääniä. Testasimme kuulokkeita myös lentokoneessa ja kuulokkeet vähensivät selvästi suihkumoottorin suhinoita, ja kuulokkeita piti mielellään päässä myös silloin kun musiikki oli tauolla.

Tasokkaan musiikin toiston lisäksi, Crusher-kuulokkeet sopivat erinomaisesti myös elokuvien tai pelien äänentoistoon. Kuulokkeilla voi tarvittaessa hoitaa myös puheluita, sillä niissä on sisäänrakennettu mikrofoni. Kuulokkeista löytyy myös vanhanaikainen kuulokeliitäntä, mikäli äänilähteessä ei sattuisi olemaan Bluetooth-yhteyksiä tarjolla.

Plussat

  • jykevä bassotoisto
  • pitkä toiminta-aika
  • hälyäänien eristys (passiivinen)
  • hinta-laatusuhde

Miinukset

  • isopäiselle säätövaraa saisi olla hieman lisää
  • jykevä rakenne tuo painoa

Skullcandy Crusher Wireless -kuulokkeiden hintaluokka on 120 euroa.