Tinder-pari harrasti seksiä autopilotilla ajavassa Teslassa

Teslan autopilotti helpottaa ajoa, mutta ei vielä ole täysin automaattinen. Ajamisen liian vähälle huomiolle jättäneitä on raportoitu säännöllisesti, mutta tuoreen videon myötä autopilotin väärinkäyttö (vai hyödyntäminen?) on viety uudelle tasolla. Eräs tinderissä tavannut amerikkalaispariskunta nimittäin harrasti seksiä autopilotin ohjaamassa autossa!

Aikuisviihdepalvelu Pornhubiin ladatulla videolla näkyy, kuinka mies poimii kyytiinsä uuden tuttavuuden, joka heti ihastuu Teslaan. Herrasmiehen kerrottua autonsa ominaisuuksista neito haluaa unohtaa sovitut lounastreffit innostuessaan seksistä itsestään ajavan auton kyydissä. Tositoimiin päästään nopeasti auton siirtyessä moottoritielle, ja temppu tehdään 70 mailin (n. 110 km/h) nopeudessa.

musk
Myös Elon Musk reagoi videoon Twitterissä!

Video on kerännyt muutamassa päivässä miljoonia katsomiskertoja. Myös Elon Musk on noteerannut filmin twitterissä. Toivottavasti todennäköisesti ilmaantuvia jatko-osia kuvatessa ei käy vahinkoja, kun autopilottin on kuitenkin vielä kehitysvaiheessa.


Video löytyy Pornhub-sivustolta hakusanoilla ”TINDER DATE CUMS IN ME IN A TESLA ON AUTOPILOT” Suosittelemme kuitenkin, että videota ei katsota autopilotilla ajettaessa.