Toyota-kuski sai tarpeekseen Audi-miehestä: Otti kirveen ja mäiski autoa!

Jokainen automies on joskus törmännyt tilanteeseen, että tekisi mieli niin sanotusti osoittaa variksen munat kanssa-autoilijalle tämän törttöilyjen takia. Harva meistä kuitenkaan suorittaa suunsoittoa tai sormen heristelyä kummempaa. Suuressa naapurimaassamme Venäjälle asiat ovat usein toisin, kun slaavilainen veri pääsee kunnolla kiehumaan. Esimerkkitapauksesta käy tilanne, jossa Land Cruiserilla ja Audi A4:lla ajelleet ovat jääneet tien laitaan selvittämään konfliktiaan.

Tilanne tapahtui jokin aika sitten Pietarissa, ja lukuisista Youtuben videoista päätellen vastaavanlaisia tilanteita sattuu ja tapahtuu samaisella ilmansuunnalla useamminkin. Hyökkäyksestä tekee astetta vakavamman se, että raivon kohteeksi joutuneessa Audissa istui takapenkillä myös kaksi lasta, jotka luonnollisesti järkyttyivät tapahtuneesa itkun partaalle. Riitapukareina olivat Toyotan keski-ikäinen mies, ja Audia kuljettanut noin 30-vuotias perheenisä. Tapahtumista otetulla videolla näkyy, kuinka riita etenee tönimisen asteelle, ja pukareita yrittää rauhoitella ilmeisesti Land Cruiser –miehen vaimo tässä kuitenkaan onnistumatta.


Lopulta Toyota-mies saa tarpeekseen, ja etsii autonsa tavaratilasta kirveen käsiinsä. Samaan aikaan Audi-kuski yrittää paeta lastensa kanssa paikalta, mutta raivostunut kirvesmies ehtii humauttaa A4:ää muutaman kerran teräaseellaan. Lopulta Audi pääsee pakenemaan, mutta hurjistunut raivopää juoksee vielä perään kirveineen. Kuviin ehtii tallentua noin 7-vuotiaan tytön hysteeristä itkua Audin takapenkiltä, mikä tuntuu aina pahalta viattomien lasten joutuessa tällaisen hyökkäyksen osapuoliksi.

Uutisessa kerrotaan poliisin käynnistäneen etsinnät hyökkääjän löytymiseksi, mutta todellisuudessa paras apu tällaisten konfliktien ratkaisemiseksi ovat videotallenteet. Suurimmalla osalla Venäjän kaupungeissa ajavilla on autoissaan videokamerat, jotka tallentavat tapahtumia tienpäällä herkeämättä. Tallenteista on apua niin poliisille tehtävissä selvityksissä, kuin vakuutusyhtiöiden kanssa kamppailtaessa mahdollisista korvauksista. Katso video alta!