Tuntuuko toimistotyö tylsältä? Tässä toimistossa suihkivat autorata-autot työpisteeltä toiselle!

Istut työpaikalla tietokoneesi ääressä. Naputat tekstiä ja tuijotat monitoria. Yrität pysyä hereillä laskien mielessäsi, että työpäivää on jäljellä enää armolliset puolitoista tuntia. Käännyt katsomaan takaseinän suurta seinäkelloa, jonka viisari rasahtaa heilahtaen seuraavalle minuutille. Jatkat tekstin latomista peläten seuraavaa kohtalokasta, työllistävän vaikutuksen aikaansaavaa sähköpostia. Toivot salaisesti, että joku pelastaisi sinut tästä tylsyyden kehdosta.

Toimistotyöläisen nukahtamisen estämiseen on jo olemassa ratkaisu. Unohda pingis- ja biljardipöydät, ja pyydä pomoasi rakentamaan toimistoautorata! Videollamme näkyy rata, joka on tehty kulkemaan jokaisen työntekijän työpöydän kautta yhdistyen koko toimiston kiertäväksi jättimäiseksi kokonaisuudeksi.

Mikäpä sen mukavampaa kuin ottaa työnteon lomassa kisa naapurikarsinan Petterin kanssa. Siinä sitä lasettaisi pikkuautoilla menemään Veikon pöydän kautta aina pomon pöydän ohi, ja kaasuttaen pitkällä suoralla vauhdilla Nestorin työpisteelle. Leenan työpöydän kohdalla olisi mukava painaa kaasu pohjaan saakka, ja aiheuttaa mutkassa kunnon kolari piristäen naispuolisen kollegan työpäivää.


Tutkimustulokset eivät kerro haittaako toimistoautorata kovinkin paljon työtehokkuutta, mutta ainakin piristysruiskeena toimiston yllä leijuvalle harmaudelle se varmasti tekisi hyvää. Sitä paitsi jokunen sata metriä autorataa, siltarakennelmia pöydästä toiseen ja kaksi tyylikkään näköistä autorata-autoa tekisivät varmasti kehen tahansa toimistoon tutustuvaan ulkopuoliseen vaikutuksen. Ties jos kyseinen toimisto saisi vaikka vuoden innovaatiopalkinnon, ja pomo muhkean palkankorotuksen hyvästä ideastaan. Ajatus työpäivästä toimistolla saisi Veikolle ja Petterillekin aivan uudenlaisen vauhdikkaan asenteen työntekoon.

Katso alta video autoradasta!