Tyylikäs kantokori olutpulloille Australiasta – idea tee-se-itse-miehelle

Tämä tyylikkään ja miehekkään näköinen nahkainen ja puinen neljän olutpullon kantokori on australialaista designia ja brisbanelaisen NylundDesign-yrityksen suunnittelema.

Verrattuna pahviseen pullojenkannattimeen, kyseessä on huomattavasti luotettavampi ja edustavampi väline toimittaa erikoisoluet kaupasta kotisohvalle. Materiaalit ovat hyvin selkeät, pari vanerilevyn palasta ja pätkä nahkaa, sekä muutama tyylikäs nasta.

Malli on sen verran yksinkertainen, että näppärä tee-se-itse-mies kasaa moisen käden käänteessä. Mitat ovat 250 x 150 x 145 mm ja sisään mahtuu neljä pulloa. Kyllä tällä kelpaa kantaa kaupasta hieman väkevämpääkin olutta, mitä ilmestynee kauppojen hyllyille maanantaina 1.1.2018.


Tässä yhteydessä ilmaisemme myös kiitokset lainsäätäjille ja kaikille alkoholilainsäädännön uudistusta puoltaneille ja läpimenoa edesauttaneille! Suomi on matkalla kohti eurooppalaista juomakulttuuria, eikä tuhoa, kuten jotkut Alkon hallintoneuvostossa istuvat poliitikot ja muut öykkärit ovat huudelleet.