Uncharted-pelin fanit tekivät upean lyhytelokuvan, mukana tunnettuja näyttelijöitä

Naughty Dog-pelistudion ja Sonyn julkaisema Uncharted -seikkailupelisarja on kerännyt vuosien varrella itselleen sankan fanijoukon ja kahminut myös tukun pelialan palkintoja. Vuodesta 2007 tehdyn perisarjan pelit ovat myyneet yhteensä noin kolmisenkymmentä miljoonaa kappaletta. Pelistä on tehty neljä varsinaista osaa ja kolme ”sivuosaa”.

Pelistä on odotettu myös elokuvaversiota ja pääosan esittäjäksi on toivottu näyttelijä Nathan Fillionia, muun muassa siitä syystä, että yhdennäköisyys pelin sankarin, Nathan Draken, kanssa on ilmeinen. Koska varsinaista elokuvaa ei ole vielä nähty, ovat fanit kokoontuneet ohjaaja Allan Ungarin johdolla ja tehneet noin vartin mittaisen fanielokuvan.

Uncharted-fanielokuva on tehty Hollywood-tyyliin ja se kelpaisi mainiosti itse elokuvan traileriksi. Fanielokuvan pääosassa nähdään kukapa muukaan kuin Nathan Fillion ja sivuosissa vilahtaa myös tuttuja elokuvakasvoja.


Itse pelin tekijät eivät ole olleet fanielokuvan tuottamisessa millään muotoa mukana, vaan tämä on tehty puhtaasta fanituksesta ja ilosta.

Uncharted -fanivideo:

Video Uncharted 4: A Thief’s End -pelistä: