Uudistuvan Top Gear -sarjan juontajakolmikko selvillä

Top Gear TV-sarja saa evakkoon lähteneiden juontajien tilalle uudet kasvot.

Pääjuontajana toimii jo aiemmin julkistettu, autohulluna ja radiojuontajana tunnettu Chris Evans. Nyt englantilainen Telegraph on paljastanut, että Evansin rinnalle tulee myös saksalainen autotoimittaja Sabine Schmitz ja englantilainen autotoimittaja Chris Harris.

Sabine on vieraillut Top Gear -ohjelmassa aiemminkin. Hän ajoi yhdessä sarjan jaksossa pakettiautolla ympäri Nurburgringiä nopeammin kuin moni muu henkilöautolla ja opetti Clarksonille ajamisen saloja. Sabine tuntee Nurburgringin kuin omat taskunsa, sillä hän on ajeluttanut turisteja jo vuosia ympäri ringiä. Hän on myös juontanut saksalaista D motor -sarjaa.


Chris Harris on kokenut autotoimittaja. Hän on kirjoittanut juttuja mm. Evo, Autocar, Jalopnik -verkkolehtiin ja osallistunut myös suositun Youtube-sarjan /DRIVE tuottamiseen.

Sarjaa lähettävä TV-yhtiö BBC ei ole vielä vahvistanut Telegraphin spekulointeja, odotamme virallista julkistusta lähiaikoina.

Pitkäaikainen juontajakolmikko Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May lähtivät Clarksonin johdolla lätkimään sarjasta, kun tämä sai potkut otettuaan yhteen sarjan tuottajan kanssa.