Uusi mysteerinen superauto julkistetaan kohta – tarjolla vain yksi kuva

Aria FXE

Keskimoottorisen Corvette-konseptin takana oleva, Aria Group, julkistaa oman superautokonseptinsa 30. marraskuuta 2017. Yritys tunnetaan useista autoihin, lentokoneisiin ja jopa avaruuslentoihin liittyvistä suunnitteluprojekteista.

Aria FXE -superautokonsepti esitellään suurelle yleisölle Los Angelesin -autonäyttelyn (1. -10.12.) yhteydessä, mutta toistaiseksi siitä tarjolla vain tämä yksi kuva. Kuvassa on päiväys 30.11.2017, joten saanemme ehkä nähdä auton koko komeudessaan päivää ennen autonäyttelyn avautumista.

Tiiserikuva antaa viitteitä siitä, että Arian design sekoittaa oivalla tavalla nykypäivän superautojen ja muskeliautojen muotoja. Se mitä pellin alta löytyy on vielä täysi mysteeri, mutta yksi vaihtoehto on samaisen yhtiön aiemmin keskimoottorisessa Corvette-konseptissa käyttämä 650 hevosvoimainen 6,2 litrainen remmiahdettu V8. Tämä olisi oiva valinta superautoon, jossa on ripaus muskelia. Mutta, mene ja tiedä, tarjolla voi olla vaikka osittain tai kokonaan sähköistä voimalinjaa.