Edullinen ja kertakäyttöinen vaihtoehto alkometrille – sylkäise älypaperiin

Promilless on uutuustuote, mikä kannattaa hommata auton hanskalokeroon, sillä koskaan ei tiedä, milloin ilta venyy pitkäksi. Kertakäyttöinen testeri on erittäin yksinkertainen ja luotettava, eikä tarvitse paristoja tai suulakkeita.

Oululainen startup-yritys, Goodwiller Oy, on kehittänyt kertakäyttöisen Promilless -testin, joka tarjoaa uuden ja luotettavan tavan ilmaista veressä oleva alkoholipitoisuus. Älypaperiteknologiaan pohjautuva innovaatio selvittää syljestä helposti ja nopeasti, onko henkilö ajokunnossa. Patentoitu testi on tarkoitettu vastuullisille kuluttajille, jotka haluavat hyödyntää uusinta itsediagnostiikka-teknologiaa.

Vuonna 2013 perustettu Goodwiller on aloittanut yhteistyön Kesko Oyj:n kanssa Promilless-tuotteen jakelusta K-ryhmän K-marketeissa ja K-Supermarketeista. Valtakunnallisen jakelun piiriin tulevat kevään aikana myös K-Citymarketit sekä tamperelaisen Tammer-Tukku Oy:n asiakaskaupat. Yhteistyö pohjoissuomalaisen Osuuskauppa Arinan kanssa jatkuu, alkuvaiheessa ketjun Prismojen osalta. Tuotetta on saatavilla myös joistakin apteekeista.