Vaimo löysi uuden rakkaan. Ex-mies pisti kirjaimellisesti omaisuuden puoliksi: halkaisi myös auton!

Kun vaaleanpunaiset rakkauden täyteiset silmälasit putoavat silmiltä, astuu kylmä realismi ja materialismi kehiin. Ihminen, jonka kanssa luulit viettäväsi lopun elämääsi löytääkin uuden rakkauden, ja sinun roolisi onkin enää luovuttaa yhteistä omaisuutta ex-puolisollesi. Entistä kitkerämmän erosta tekee, kun puolisosi säteilee onnea muuttaessaan pois uuden ihanan rakkaansa kanssa. Tässä vaiheessa voi kiltimmälläkin miehellä mennä niin sanotusti kuppi nurin, ja takaraivosta kummuta kostonhimoisia ajatuksia.

Näin kävi saksalaismiehelle, jonka vaimo otti 12 vuoden yhteiselon jälkeen eron, kun oli löytänyt uuden miehen itselleen. Vaimo vaati myös puolta ex-miehen omaisuudesta itselleen, jonka pyynnön vihastunut petetty tulkitsi hyvinkin kirjaimellisesti. Entinen aviomies laittoi nimittäin 16 yhteisessä käytössä ollutta tavaraa myyntiin eBay-verkkohuutokauppaan. Tätä ennen mies oli kuitenkin pilkkonut tavarat kristillisesti kahteen yhtä suureen osaan!


Mies kuvasi myös videon halkaisuhommistaan, jossa hän ensi alkuun kiittää Laura-nimistä vaimoaan kahdestatoista ”ihanasta” yhteisestä vuodesta, ja lähettää myös terveisiä vaimonsa uudelle siipalle. Rälläkällä, sirkkelillä ja pistosahalla mies halkoi puoliksi mm. postilaatikon, polkupyörän, television, moottoripyöräkypärän, sohvan, kannettavan tietokoneen ja jopa iPhone muuttui kahdeksi kappaleeksi miehen käsittelyssä. Miehen pilkkomisvimman huipentuma oli vaimolle hankittu B-mallin Opel Corsa, jonka etuosan mies laittoi myyntiin huudettavaksi. Luonnollisesti tavaroista jäljelle jääneet puolikkaat olivat varattu entistä vaimoa varten.

Miehen toimet ovat sikäli poikkeuksellisia, että useimmiten olemme nähneet tilanteita, joissa petetty vaimo on kohdistanut raivoaan miehen rakkaimpaan omaisuuteen. Monesti kohteeksi ovat valikoituneet tietenkin miehen omistamat autot. Näissä kuvissa olemme nähneet ex-vaimon tuhoavan myös kalliimpia kulkupelejä, kuten Ferrareita ja Rolls-Royceja. Tällä kertaa on kuitenkin tarjolla terapeuttista ”halkaisuviihdettä”. Katso alta jo miltei kahdeksan miljoonaa kertaa katsotulta videolta, kuinka mm. yhteinen parisänky pilkotaan kahteen kappaleeseen. Videon kommenttiketjussa puolestaan toivotaan, että pariskunnalla ei ollut yhteisiä lapsia…