Vanha työsiirtola saa uuden elämän hostellina Vantaalla

Forenom avaa Vantaan aviapolikseen yhden tähden Hostellin vanhan työsiirtolan tiloihin.

– Jatkossa kohteessa ei ole saatavilla valtion leipää, vaan asukkaat voivat itse tehdä ruokansa. Lisäksi työvelvoite on pienempi ja vartijoita vähemmän, vitsailee Forenomin myyntipäällikkö Pasi Pajari.

Huoneet ovat alkuperäisiä, ja sisustuksessa on pyritty mukailemaan askeettista vankilasisustusta. Yhden tähden Hostelli tarjoaa asiakkaalle oman lukollisen huoneen, oman autopaikan sekä joustavan sopimuksen pääkaupunkiseudun edullisimpaan hintaan.


tyosiirtola-hostelli-vantaa-1

Nämä pääkaupunkiseudun edullisimmat huoneet ovat vaatimattomia, mutta siistejä. Suuria remontteja tiloihin ei ole tehty.

– Vanhat vankilakyltit on kuitenkin otettu pois, joten emme uhkaa sakoilla puheliaita asiakkaita, naurahtaa Pajari.

Myös asiakkaat ovat innoissaan edullisesta majoitusratkaisusta.

– Tällaista olemme pitkään etsineet. Kohde ei päätä huimaa, mutta täyttää meidän tarpeet, kommentoi kohteen asiakas CNS Groupin johdon assistentti Monika Iskyl.

Forenomin myyntipäällikkö Pajari muistuttaakin, että myös laatutietoisille sopivia tasokkaampia ratkaisuja löytyy läheltä, esimerkiksi Vantaan ilmailutieltä. Forenom uskoo palvelevansa asiakkaita kaikkein parhaiten tarjoamalla majoitusta kaikenlaisiin tarpeisiin.

– Uusi Hostellimme on nappiratkaisu, jos mennään hinta edellä. Huoneen hinta on edullisimmillaan vain 15 euroa yöltä, joten tälle majoitukselle ei löydy voittajaa, hymyilee Pajari.

tyosiirtola-hostelli-vantaa-2