Varikkotyttö 2017 valittiin Vauhdin Festivaaleilla

Tänä viikonloppuna Kankaanpäässä pidetyn Vauhdin Festivaalin yhteydessä pidettiin ensimmäistä kertaa Varikkotyttö-kilpailu. Vuosittain järjestettävä moottoriurheilutapahtuma kerää Kankaanpäähän melkoisen yleisön, jolle on tarjolla upeita autoja, näytösajoja ja oheisohjelmaa.

Festivaalien miesväkeä ilahdutti Varikkotyttö-kilpailu, jossa kymmenkunta finalistia kilpaili Varikkotyttö 2017 tittelistä. Kilpailun voittajaksi valittiin tamperelainen Jemina Hietanen, 1. perintöprinsessaksi Janina Kumlander ja 2. perintöprinsessaksi Karin Stenius. Janina Kumlander valittiin myös yleisön suosikiksi. Voittajalle on luvassa palkinnoksi muun muassa kahden hengen ulkomaanmatka ja tuotepalkintoja.

Kilpailun voittaja, Jemina Hietanen, asuu Tampereella ja työskentelee Personal Trainerina ELIXIA -kuntosalilla. Jemina harrastaa fitness-urheilua, ja on myös osallistunut useisiin Fitness-kilpailuihin myös ulkomailla.

Jemina Hietanen Fitness Athlete -urheilijasivu Facebookissa ja @jeminahietanen -profiili Instagramissa.


Jemina Hietanen

Varikkotyttö 2017: Jemina Hietanen

Karin Stenius, Jemina Hietanen, Janina Kumlander ja Henna Peltonen.

Kilpailun emäntänä toimi vauhdikas ja upea monitoiminainen, Henna Peltonen, joka on nähty viimeaikoina muidenkin kauneuskilpailuiden vetäjänä, kuten Miss EW 2017-kilpailussa.

Henna Peltonen
Henna Peltonen
Janina Kumlander.
Karin Stenius
Varikkotyttö 2017-kilpailijat uimapuvuissa.
Varikkotyttö 2017-kilpailijat uimapuvuissa.