Viisi autoa, joilla saa helpoiten naista.

Jokaisen sinkkumiehen suurin unelma perjantai-iltana on löytää itsensä viehättävästä naisseurasta. Tesoman parkkipaikalla nököttävä Citroen Visa ei suo siihen kuitenkaan paljoa edellytyksiä. Mitäpä jos käytössä olisi kunnon budjetti, ja saisi valita jahtiin ihanteellisen menopelin? Alla on esitelty autoja, joilla vedetään vastakkaisen sukupuolen huomiota puoleensa. Nämä autot viestivät rahaa, valtaa, brändiä ja maskuliinisuutta. Kaikkiin naisiin eivät hienotkaan autot tee vaikutusta, mutta ne jotka lankeavat autoon, pitävät varmasti näistä!

1. Maserati Granturismo

Tämä seksikäs peto on kuin supermalli pyörillä. Maserati on merkkinä eksoottinen, eikä sitä voi mitenkään sekoittaa tavallisen kuolevaisen Nissaneihin tai Opeleihin. Maseratin veistosmaiset muodot ovat kuin hyvännäköisellä jätkällä, joka itsevarmana tilaa drinkin tuntemattomalle naiselle, jotta pääsee tutustumaan tähän baari-illan aikana. Auton suureellinen maski viestii ympäristölleen, että tätä autoa ohjastaa mies, joka toteuttaa itseään.


2. Ferrari 488 GTB

Olitpa sitten mies tai nainen, niin sanan ”Ferrari” kuulleessaan ajatukset siirtyvät välittömästi vaurauteen. Ferrari ei ole koko historiansa aikana tehnyt kansanmalleja, mikä tekee käytännössä kaikista Ferrareista sopivia seuranmetsästykseen. 488 GTB:n ultraseksikäs ulkonäkö vetää naisen huomion puoleensa välittömästi. Jos tulista rakkautta pitäisi kuvata auton muodossa, olisi se linjakas ja kirkkaanpunaisena ärjyvä Ferrari.

3. Lamborghini Aventador

Kun nainen halutaan istuttaa repsikan penkille, ei ole italialaisen urheiluauton voittanutta. Lamborghini Aventador on niin ylitseampuvan näköinen, että jopa autoista mitään tietämätön tunnistaa sen kalliiksi urheiluautoksi. Aventador onkin jokaisen uusrikkaan tai nousevan Hip Hop –artistin ensimmäisiä valintoja. 6,5-litran V12 kone on puhdasta euforiaa kuuloelimille, ja parhaimman vaikutuksen tekeekin, kun huudattaa Lamboa tyhjäkäynnillä yökerhon edessä kuin ukkometso äännellessään soitimella. Viimeistään ylöspäin nousevat ovet saattavat häpeään kaikki kannoilla seuraa kärkkyvät pienen budjetin lasikuituiset tuning-leivokset.

4. BMW M5

Bemari on merkkinä huomattavasti rahvaampi kuin edellä luetellut, mutta BMW M5:n kaltaiset status-symbolit ovat kuitenkin hyvä valinta seuranhakumatkoille. Toisin kuin villeissä italialaisissa, Bemarissa on saksalaista järkevyyttä ja jämptiyttä, mikä ei sovi Välimeren gigoloille ja huithapeleille. Toiset naiset nimittäin viehättyvät enemmän viileästä bisnestyylistä, kuin riikinkukkomaisesta rilluttelusta.

5. Mercedes-Benz SLS AMG

Aivan kuin edellä mainittu kilpakumppaninsa Mercedes on yksi maailman tunnetuimpia brändejä. Kun auto on tarpeeksi tunnettu hyvistä puolistaan, ei omistajan tarvitse ponnistella tuodakseen itseään esille. Pieni kaljamaha, pälvikalju tai kevyt hienhajukaan eivät peitä sitä tosiasiaa alleen, että tällä johtajalla on rahaa ja tyylitajua autonsa suhteen. Sitä paitsi tätä lokinsiipi-Mersua ei taatusti sekoita vähempiarvoisiin takseihin tai pikku-Hitlerien työsuhdejohtotähtiin. AMG-Mersussa tyttö tietää saavansa kyytiä koko rahan edestä.