Virolaisiin autoihin kohdistunutta ilkivaltaa Vantaalla – ulostetta ovenkahvoihin, naarmuja kylkeen, ikkunoita rikki

Kuva: Einike Paap / Facebook

Vantaan Hämevaaran ja Pähkinärinteen alueella sattui pari päivää sitten Viron rekisterikilvissä oleviin autoihin kohdistunut ilkivallanteko. Tekijä jäi videolle, ja asiasta Facebook-päivityksen kirjoittanut, Einike Paap, lupaa tekijän jäljille johtaneesta vihjeestä palkkion.

Autoja oli naarmutettu, ikkunoita rikottu, renkaita viilletty ja ovenkahvoihin oli pyyhitty ulostetta. Tekijä näkyy selvästi alla olevan Facebook-päivityksen videoissa ja kuvissa.

Hei. Tunteeko kukaan videossa esiintyvää ihmistä? Tässä on kyse erittäin sairaasta ihmisestä, joka vandalisoi Viron rekisterinumerossa olevia autoja Hämevaaran ja Pähkinärinteen alueella. Hän on muun muassa rikkonut autojen laseja, leikannut renkaita, vetänyt viivoja auton maalipintaan, sylkenyt ja nyt myöskin laittanut paskaa auton oviin. Meidän talossa hän on rikkonut Viron rekisterissä olevaa 3-4 autoa. Kaikenlainen tieto tästä henkilöstä on tervetullut! Kiitos

LISÄYS 30.7. KLO 22:00: Einike Paapin Facebook-päivitys poistettu kommentein: ”Todennäköinen tekijä on tiedossa (ei vielä vahvistettu), eikä tietoja voi jakaa. Kyseessä samanlainen tapaus ja epäilty sama henkilö, ota yhteyttä poliisiin.