Voimapankki tuo lisävirtaa

Voimapankki Hassu on koiranomistajan valinta.
Voimapankki Hassu on koiranomistajan valinta.

Kesän kynnyksellä alkavat erilaiset matkailusuunnitelmat pyöriä päässä. Monelle lomailu tarkoittaa myös irtautumista sähköisistä vempeleistä, kuten älypuhelimista ja padeista. Itse en eristä itseäni moisista välineistä, koska loman jälkeen odottaisi vaan kahta kauheampi läjä vastaamattomia puheluita ja sähköposteja. Oma ratkaisuni on katsoa valikoiden mihin puheluihin tai meilehin vastaan.

Voimapankki Näppärä on älypuhelimen paras kaveri.
Voimapankki Näppärä on älypuhelimen paras kaveri.

Reissun päällä tulee väistämättä esiin virransaannin tarve. Tämä etenkin älypuhelimen kohdalla, jota käyttää navigointiin. Tällöin on varavirralle oikeasti käyttöä. Tämän takia päädyin etsimään itselleni sopivaa lisäakkua, jolla voisin ladata elektroniset laitteet vaikka keskellä metsää tai kaupunkia. Vaihtoehtoja löytyy markkinoilta pilvin pimein, esimerkiksi eBaysta, mutta onnekseni löysin tuttavapiiristä ratkaisun. Tuleepahan samalla hyödynnettyä kotimaisen yrittäjän tarjontaa.

Voimapankki Hassu on koiranomistajan valinta.
Voimapankki Hassu on koiranomistajan valinta.

Voimapankki

Voimapankki on tamperelaisen yrityksen verkkokauppa, joka myy Voimapankki-nimisiä lisäakkuja. Valikoima on suhteellisen laaja kattaen akkuja pienempiin ja isompiin tarpeisiin. Unohdettu ei ole myöskään laitteiden ulkonäköä, eli tarjolla ei ole vain mustia mötiköitä, vaan itselleen voi ostaa vaikka koiran tassun näköisen akun.


Voimapankki padi on ns. raskaan sarjan voimanlähde, joka mahtuu päällystakin povitaskuun.
Voimapankki Padi on ns. raskaan sarjan voimanlähde, joka mahtuu päällystakin povitaskuun.

Akkujen liitännät ovat useimpiin tarpeisiini riittävät, sillä valtaosa laitteista on tänä päivänä usb-piuhoilla ladattavia. Tällöin usb-liitäntöjen määrä on avainasemassa. Normaaleista halpisakuista poiketen osassa Voimapankin akuissa on huomioitu eri laitteiden vaatimat erilaiset ampeerimäärät ja valinnan voi tehdä helposti kytkimellä.

Voimapankin akkuja (19,90 € alkaen) voi ostaa osoitteesta www.voimapankki.fi.