Vuoden 2016 virallinen kesähitti valittu

JVG

Kymmenen vuoden ikään ehtinyt virallinen Kesähitti-äänestys keräsi tänä vuonna valtavan määrän ääniä. Äänestys pidettiin nyt ensimmäistä kertaa radiokanava KISSillä.

Suomen virallinen Kesähitti on JVG:n Hehkuu. Biisi keräsi peräti 42 prosenttia kaikista äänistä. Tiukan vastuksen tarjosi Petri Nygård biisillään Pannaan Suomi Kuntoon.

JVG:n toinen puolisko Jare Brand ennätti Vierumäen leirikoulusta ottamaan nopeasti uutisen iloisena vastaan. Petri Nygårdin mielestä taas molemmat ovat voittajia, sillä suomirap loisti mitalipaikoilla.


KISSin juontaja Jenni Haapala on seurannut kesähittiäänestystä lähietäisyydeltä ja kommentoi äänestystä ja äänestyksen voittajaa seuraavasti:

”On ollut tosi hienoa huomata, että kyseessä oli todella kesähittiskaba sillä sekä suomalaiset että ulkomaiset biisit olivat kesäisiä hyvän mielen biisejä. Olen erityisen ylpeä, että kotimainen musa oli edustettuna hyvin vahvasti. Hehkuu on mieletön biisi joka soi mun kaveripiirissäni paljon. JVG:n särmä ja rytmi ja Teemu Brunilan ääni ovat vastustamatonta kissanminttua.”