Vuosisadan kosinta – mies vei tyttöystävänsä ajamaan Formula 1-autolla ja kosi radalla

Kuva: Renault F1

Englantilainen Matthew Creed on harrastanut jonkin verran rata-ajoa tyttöystävänsä Haley Melenin kanssa ja innostus autoihin ja rata-ajoon on yhteinen. Matthew oli käynyt tämän vuoden elokuussa koeajamassa Renault Clis RS -autoa Maidstonen Renault -liikkeessä ja osallistunut samalla kilpailuun, jonka palkintona oli mahdollisuus ajaa aitoa Renault F1-autoa.

Matthew voitti kilpailun ja päätti ottaa tyttöystävänsä mukaan ajamaan Paul Ricardin kilparadalle Etelä-Ranskaan. Matthew päätti myös muuta, sillä hän aikoi kosia Haleyta. Niin myös kävi ja ajon päätteeksi Matthew pullautti iso kysymyksen keskellä Paul Ricardin rataa F1-autojen välissä. Haleyn vastaus oli myöntävä ja tuleva morsian oli erittäin otettu sekä kosinnasta että F1-kokemuksesta, ja kertoi koko päivän olleen elämänsä paras päivä. Myös kosinnan tehnyt Matthew oli onnensa kukkuloilla saadessaan myöntävän vastauksen.


Pariskunnan ajossa olleet Renaultin F1-autot näyttävät olevan mallia Lotus-Renault E20, mitkä nähtiin tositoimissa kaudella 2012. Silloisissa F1-autoissa oli noin 800-hevosvoimaa tehoa ja autojen ratissa olivat herrat Kimi Räikkönen ja Romain Grosjean.