Kaikki miljonäärit tai lottovoittajat eivät suinkaan ole saaneet rikkauksiaan niin kutsutulla perinteisellä menetelmällä, eli viemällä lottokuponkia kioskille.

Kuten lottovoittajienkin tapauksessa, tapahtuu yllättävä ja varsin rahakas elämänmuutos monilla täysin yllättäen. Olipa kyseessä sitten lottokuponki tai online-voitto, ei onnekas voittaja suuren päivän aamulla yleensä tiedä, mitä päivä voikaan tuoda tullessaan. Online-pelien tapauksessa moni voittaja pyörittää virtuaalista kiekkoa huvikseen, tietämättä mikä onnenkantamoinen nurkan takana onkaan tulossa. Nämä viisi historiallista, maailman suurinta online-voittoa on pelattu juurikin netissä.

  1. Mega Moolah / Kreikka

Aloitetaanpa unelmavoittojen listaaminen pienimmästä suurimpaan. Mikäli olet vihkiytynyt online-pelien maailmaan, olet varmasti tullut törmänneeksi todella suosittuun, ja usein mukavia voittoja mukanaan tuovaan Mega Moolah – kolikkopeliin. Mega Moolah on itse asiassa Ask Gamblers -sivuston mukaan maailman suosituin ”microgaming” -kolikkopeli koskaan, kuten myös kaikkien aikojen rakastetuin etenevä kolikkopeli. Noin yhdeksän vuotta sitten, maaliskuussa 2009, eräs kreikkalainen, Georgios-niminen tuuriniekka onnistui voittamaan hauskasta pelistä huimat 6,3 miljoonaa euroa, ja hänen elämänsä muuttui pelin myötä totaalisesti.

  1. Hall of Gods / Ruotsi

Seuraava megavoitto osui erään ruotsalaispelaajan tielle puolestaan vuonna 2012, jolloin nainen oli päättänyt pyöräyttää huvikseen yhden kierroksen Hall of Gods -kolikkopeliä. Tämä päätös osoittautui historiallisen hyväksi, sillä pian pelaajan maailma oli niin ikään pyöräytetty ylösalaisin.  Yksi pyöräytys toi nimittäin mukanaan uskomattoman 7,6 miljoonan euron voiton, ja jätti pelaajansa täysin sanattomaksi. Potin nainen kertoi käyttäneensä asuntolainan pois maksuun, uuteen autoon sekä luksusmatkailuun.

  1. Mega Fortune / Norja

Tiedäthän ne yöt, kun nukkumatti ei vain ota saapuakseen? Erään norjalaismiehen uneton yö muuttui uskomattomaksi yöksi, kun hän pyöräytti 11,7 miljoonan euron suuruisen potin supersuositusta Mega Fortune -kolikkopelistä vuonna 2011. Mies kertoo olleensa valveilla aina aamukuuteen asti, ja päätyi uskomaton voitto myös tuon vuoden guinnessin ennätysten kirjaan.

  1. Mega Fortune 

Ahkerana nettipokerin pelaajana tunnettu mies päätti kokeilla jotakin aivan muuta, ja panosti 25 sentin verran Mega Fortunen pyöräytykseen. Eipä aikaakaan kun 25 sentin arvoinen pyöräytys toi mukanaan järjettömän 17 miljoonan euron voiton! Tämän onnekkaan pelaajan asuinpaikka ei ole tiedossa, mutta tarkalleen ottaen 17 861 800 euron arvoisen voittosumman mies kertoi käyttäneensä sukulaistensa auttamiseen sekä uuden auton hankintaan. Ei paha!

  1. Mega Moolah / Britannia

Myös Britannialainen Jon Heywood on saanut paitsi unelmien online-voiton, myös nimensä Guinnessin ennätysten kirjaan. Heywood pyöräytti vuonna 2015 listalla jo aiemminkin vilahteneesta Mega Moolah -pelistä sievoisen 17 879 645 euron voittopotin, jonka tuolloin 26-vuotias mies kertoi käyttäneensä monien muidenkin tavoin perheensä auttamiseen sekä uuden luksusauton hankintaan. Mega Moolahia voi pelata myös Suomessa, iGame.com -sivustolla. Miksei myös kokeilla omaa onneaan ja ottaa selvää siitä, mitä suomalaiset pelaavat online kasinoilla.