ABT Sportsline on tuonut markkinoille uuden huippusuorituskykyisen virityspaketin. 720 hevosvoiman RS7-S täydentää hiljattain esiteltyä RS3-S-mallia, joka tuottaa jopa 460 hv, sekä RS4-S (510 hv), RSQ8-S (700 hv) ja RS6-S (720 hv) malleja.

ABT Power S -suorituskyvyn parannus lisää tehoa jopa 120 hevosvoimaa, muuttaen jo valmiiksi urheilullisen RS 7 Sportback ja RS 7 Sportback Performance -mallin dynaamiseksi ja elegantiksi tehopaketiksi, jonka teho on 530 kW (720 hv) ja vääntö jopa 950 Nm*.

Kuten ABT:lla on totuttu, uusi mallisarjan jäsen ei vaikuta vain suorituskyvyllään. Koko auton aerodynamiikkapaketti on valmistettu kiiltävästä hiilikuidusta, ja siihen kuuluu etuspoileri RS7-S-merkinnällä, etusiivet, helmalevikkeet ja takaspoileri, mikä korostaa erikoismallin näyttävää ulkonäköä.

ABT-pakoputkisto yhdistettynä säädettäviin jousiin ja urheilullisiin vakaajiin etu- ja taka-akseleilla takaa optimaalisen ajodynamiikan ja tarkan käsittelyn, jolloin ylimääräinen teho siirtyy tiehen ongelmitta. Neljä mattamustaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua 102 mm pakoputken päätä ja kevennetyt 22-tuumaiset ABT HIGH PERFORMANCE -urheiluvanteet TPMS-järjestelmällä ja 285/30 R22 renkailla korostavat Sportbackin suorituskykyä ja ulkonäköä.

uolellinen yksityiskohtien viimeistely näkyy selkeästi RS7-S-mallissa. Eksklusiiviset sisätilojen viimeistelyt, kuten kiiltävästä hiilikuidusta valmistettu ABT vaihdekepin suojus, RS7-S-logo istuimissa ja lattiamatoissa sekä ABT-logo käynnistys-nappulassa ja sisääntulovalaistuksessa, tekevät esteettisyyden ja suorituskyvyn yhdistelmästä ABT-brändin erityispiirteineen huomattavan joka kerta autoon astuttaessa.

Niille, jotka haluavat räätälöidä autonsa vielä paremmin tarpeisiinsa, RS7-S-malliin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita. Näihin kuuluvat muun muassa ABT-kierteitetty urheilujousitus, alcantarasta valmistettu urheiluohjauspyörä kello 12 -merkinnällä ja kiiltävästä hiilikuidusta valmistetut ABT-vaihteenvaihtimet, sekä ABT-istuimen runkosuojukset ja kojelaudan suojukset, myös kiiltävästä hiilikuidusta.

Ajoneuvon optimaalista suojausta varten on saatavilla maalipinnan suojakalvo pyynnöstä osittaisena tai täydellisenä pakettina. Täydellinen paketti sisältää koko ajoneuvon ja kaikkien ABT-lisäosien teippauksen.

RS7-S muunnospaketin hintaluokka on noin 50 000 euroa + asennus.