Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä vuonna 2024 tehdään historiaa, kun BYD, maailman johtava uusien energiakäyttöisten ajoneuvojen ja voimakennostojen valmistaja, tuo Euroopan markkinoille BYD SEAL U DM-i -mallinsa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun BYD esittelee Euroopan kuluttajille Super DM (Dual Mode) -teknologialla varustetun ajoneuvonsa. BYD SEAL U DM-i on tyylikäs ja tilava D-segmentin pistokehybridi-SUV, joka on ensimmäinen Euroopassa esitelty BYD-ajoneuvo, jossa hyödynnetään yrityksen edistyksellistä Super DM -teknologiaa. Tämä teknologia priorisoi sähkökäyttöä tarjoten samalla erittäin alhaisen polttoaineenkulutuksen ja energiatehokkuuden.

BYD SEAL U DM-i tarjoaa tehokkaan, käytännöllisen ja saavutettavissa olevan ratkaisun niin päivittäisiin liikkumistarpeisiin kuin pidemmille matkoille ilman tarvetta pysähtyä lataamaan matkan aikana. Hiljainen, mukava ja sulava ajokokemus yhdistää kaikki sähköautoilun suorituskyvyn ja ympäristöystävälliset ominaisuudet, tarjoten samalla käytännön hyötyjä kuten pidemmän kantaman, poikkeuksellisen energiatehokkuuden ja polttoainetalouden.

Tämä viiden istuttava perheauto yhdistää elegantin dynaamisen tyylin, huipputeknologiset älykkäät kokemukset ja käytännöllisen SUV-toiminnallisuuden (U tarkoittaa Utility, eli monikäyttöisyyttä), luoden erittäin halutun, ympäristöystävällisen ja varaa säästävän ajoneuvon, joka ei tingi kantamasta tai suorituskyvystä. Auto tulee saataville Euroopan asiakkaille vuoden 2024 toisella neljänneksellä.

Merellisen estetiikan inspiroima muotoilu BYD SEAL U DM-i hyödyntää yrityksen ’Ocean Aesthetics’ -muotoilukieltä, joka ammentaa inspiraationsa meren armoista ja liikkeestä, vangiten luonnon kauneuden. Auton tunnusmerkkeihin kuuluu erottuva X-muotoinen etuosa, muotoiltu konepelti ja etupuskuri integroiduilla LED-ajovaloilla ja kaksoislinssillä, jotka antavat autolle vahvan voiman, turvallisuuden ja vakauden tunteen. Dynaaminen viistosti laskeutuva vyötärölinja ja tasapainoiset mittasuhteet luovat siroa ja eleganttia siluettia, jota korostavat urheilulliset kaksiväriset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet. Takaa katsottuna jatkuvat pistematriisi-’vesipisara’-inspiroituneet LED-takavalot ja koko leveyden kattava virtaava valopalkki korostavat auton huipputeknologiaa.

Moderni sisustus tarjoaa premium-tuntuman, luoden teknologian rikkaan keitaan, jossa on monia merellisistä elementeistä inspiroituneita design-piirteitä. Laadukas vegaaninen nahkaverhoilu tarjoaa hienostuneisuutta ja mukavuutta, jota lisää tunnelmallinen mielialavalaistus. Ylelliset, säädettävät istuimet sisältävät integroidut etu- ja takaistuinten niskatuet. Lisäksi on ’Ocean-heart’ -keskikonsoli ja kristalli vaihdevalitsin, sekä 15,6 tuuman kääntyvä täys-LCD-kosketusnäyttö, OTA-päivitykset sekä premium Infinity-äänijärjestelmä, äänikomento ja Bluetooth langaton lataus.

Auton mitat ovat optimoitu tilan ja mukavuuden maksimoimiseksi: pituus 4 775 mm, leveys 1 890 mm ja korkeus 1 670 mm, akseliväli 2 765 mm. Istuimet voidaan jakaa 60:40 suhteessa, mahdollistaen 552 litran tavaratilan laajentamisen 1 440 litraan, kun molemmat istuimet ovat taitettuna.

BYD SEAL U DM-i tarjoaa korkeatasoisen vakiovarustelun, mukaan lukien ADAS, älykäs kuljettajan avustin monine ominaisuuksineen, aktiivisine ja passiivisine toimintoineen, tekee ajamisesta turvallisempaa, helpompaa ja vielä miellyttävämpää.

Super DM -teknologia tarjoaa erittäin alhaisen polttoaineenkulutuksen ja energiatehokkuuden

Super DM -teknologia on BYD:n huippumoderni, omistusoikeudella suojattu DM-i-hybriditeknologia, joka on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista energiatehokkuutta ja erinomaista ajomukavuutta. DM-i (Dual Mode) -teknologia integroi tehokkaan moottorin, sähköhybridijärjestelmän, räätälöidyn Blade-akun ja AC/DC-latauslaitteen. Sähköhybridijärjestelmä auton sydämessä priorisoi sähkökäytön vähentäen moottorin käyttöä tehonlähteenä, tarjoten optimaaliset tehokkuudet erittäin alhaisen polttoaineenkulutuksen kautta.

BYD Super DM -teknologia sisältää myös korkeatehoisen sähkömoottorin ja tehokkaan BYD Blade -akun pulssilämmitysteknologialla vakiona; maailman ensimmäinen teknologia, joka lisää lämmitystehokkuutta 10 % lisää. Tätä täydentää talon sisällä kehitetty hybridimoottori, joka käyttää innovatiivisia teknologioita saavuttaakseen poikkeuksellisen lämpötehokkuuden.

Kätevä nopea lataus ja VTOL-toiminnallisuus vakiona Tarjolla on nopean DC-latauksen vaihtoehto – 30-80 % 35 minuutissa (18 kW teho). BYD SEAL U DM-i:ssä on myös VTOL vakiona, mikä mahdollistaa ulkoisten laitteiden kätevän lataamisen tai käyttämisen auton akusta matkoilla.