Nissan on ilmoittanut alentavansa merkittävästi täyssähköisen ARIYA-malliston hintoja alkaen 20. helmikuuta 2024. Yhtiö julkisti uuden hinnoittelun, joka tuo 5100–8400 euron alennukset koko mallistoon, vastauksena kasvavaan sähköautojen kysyntään ja haluunsa tehdä kestävää liikkumista saavutettavammaksi laajemmalle kuluttajakunnalle.

Uuden hinnoittelun myötä ARIYA-malliston hinnat alkavat nyt 42 900 eurosta ARIYA Engage 63 kWh -mallille, mikä tekee siitä entistä houkuttelevamman vaihtoehdon sähköautoa harkitseville. Malliston käyttöetu on alkaen 515 euroa kuukaudessa ja vapaa autoetu alkaen 575 euroa kuukaudessa, mikä korostaa Nissanin pyrkimystä tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Nissanin Suomen maajohtaja Tuukka Pernu kommentoi: ”Olemme iloisia saadessamme julkaista ARIYA-malliston uuden hinnoittelun. Autojen saatavuus on hyvä ja valikoima nyt uusimman Evolve+ mallin myötä entistäkin laajempi. Tuote on äärimmäisen kilpailukykyinen uudessa hintakategoriassaan, ja se tarjoaa premium-tason tilat sekä teknologian yhä useampien saataville.”

Nissan ARIYA, joka lanseerattiin Suomessa kesällä 2022, on saanut asiakkailta kiitosta tyylikkäästä muotoilustaan, laadukkaista materiaaleistaan sekä suurista sisätiloistaan, jotka tarjoavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen päivittäiseen liikkumiseen. Uudelleenhinnoittelun myötä Nissan vahvistaa sitoutumistaan kestävän kehityksen tavoitteisiinsa ja pyrkii tekemään sähköautot yhä useamman ulottuville.

Malliston uusin lisäys, ARIYA 87kWh EVOLVE+, tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn kaksimoottorisen e-4ORCE-nelivetojärjestelmän ja 600 Nm vääntömomentin ansiosta. Sen vaikuttava 5.1 sekunnin kiihtyvyys 0-100 km/h ja jopa 536 km:n toimintasäde tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille.

Nissanin uudistettu ARIYA-mallisto on merkittävä askel kohti kestävämpää ja saavutettavampaa liikkuvuutta, tarjoten asiakkaille laajan valikoiman vaihtoehtoja eri tarpeisiin ja budjetteihin.