Verge Motorcycles aloittaa vähittäismyyntinsä Yhdysvalloissa avaamalla kaksi myymälää Kaliforniaan. Ensimmäinen myymälä avataan Los Angelesin Westfield Century City -ostoskeskuksessa 1. kesäkuuta ja toinen San Josen Westfield Valley Fair -ostoskeskuksessa 6. kesäkuuta.

Verge Motorcycles on eurooppalainen teknologiayritys, joka tuo markkinoille uuden suoramyyntikonseptin. Myymälät toimivat elämyksellisinä näyttelytiloina, joissa esitellään Verge-brändiä ja -elämäntapaa. Asiakkaat pääsevät myös kokeilemaan moottoripyörien nopeutta koeajoilla tulevana kesänä.

”Yhdysvallat on yksi tärkeimmistä markkinoistamme, ja suurin osa ennakkotilauksista on tullut juuri Kaliforniasta. Paikalliset kuluttajat arvostavat jännittäviä innovaatioita ja haluavat kokeilla uusia asioita”, kertoo Verge Motorcyclesin Yhdysvaltain operatiivinen johtaja Pekka Parnanen.

Verge Motorcycles tunnetaan futuristisesta muotoilustaan, huippusuorituskyvystään ja ainutlaatuisesta sisäpyörän moottoristaan. Yritys on mullistanut moottoripyöräalan uusilla teknologioillaan, kuten Starmatter-alustallaan, joka tuo ohjelmistopäivitykset, sensoriteknologian, tekoälyn ja edistyksellisen käyttöliittymän moottoripyöräilyyn. Verge julkisti myös päivitetyn lippulaivamallinsa, Verge TS Ultran, joka on varustettu useilla kameroilla ja tutkajärjestelmällä, tehden siitä ensimmäisen moottoripyörän, joka ”näkee”.

Verge Motorcycles on äskettäin aloittanut myynnin myös Isossa-Britanniassa ja avaa kesäpop-up-myymälänsä Westfield London -ostoskeskuksessa tänään.