BMW Vision Neue Klasse X asettaa uuden standardin tulevaisuuden autoilulle

BMW on paljastanut uuden sähköisen urheilumaasturin, BMW Vision Neue Klasse X:n, joka asettaa uuden standardin tulevaisuuden autoilulle. Tämä huippumoderni sähköauto on suunnattu aktiivista elämäntapaa arvostaville ja tuo markkinoille innovatiivisia ratkaisuja, jotka korostavat kestävää kehitystä ja kuljettajan mukautettavaa ajokokemusta. BMW Vision… Lue juttu →

Jokamies-oikeudet pohjoismaissa

Jokamies-oikeudet puhuttavat säännöllisin väliajoin, sillä rajanveto siitä mikä on sallittua ja mikä ei on joskus samanmukaisesti veteen piirretty viiva. Lisäksi oikeudet vaihtelevat maittain, joten kirjoitimme tiiviin oppaan jokamiehen oikeuksista pohjoismaissa. Jokamies-oikeudet Suomessa Suomessa jokamiehen oikeudet tarjoavat laajat mahdollisuudet nauttia luonnosta… Lue juttu →

Ford Tourneo Connect sähköistyy – uusi ladattava hybridi

Ford ilmoitti tänään laajentavansa suositun Tourneo Connect -mallistonsa tarjontaa uudella ladattavalla hybridiversiolla. Tämä uutuus tuo markkinoille ensimmäisen ladattavan hybridimallin kyseisessä segmentissä, tarjoten asiakkaille entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon seitsemänpaikkaisen 1,2 tila-auton valikoimaan.

Volvon EX30 -mallin hiilijalanjälki on pienin kaikista täyssähköisistä Volvoista

Volvon täyssähköinen EX30-malli rikkoo ennätyksiä pienimmällä hiilijalanjäljellään Volvon täyssähköautojen historiassa. Tämä käy ilmi Volvo EX30:n elinkaariarvioinnista (LCA), jonka mukaan auton kokonaishiilijalanjälki on 23 tonnia 200 000 kilometrin matkalla, mikä on noin 60 prosenttia vähemmän kuin XC40 bensiini-mallilla.

Tutkimus: uusi kuorma-auton keula säästää henkiä kolaritilanteessa

Chalmersin teknillisen korkeakoulun tutkijat Ruotsissa ovat kehittäneet uuden kuorma-auton keulan, joka voi merkittävästi vähentää kuolemaan johtavia onnettomuuksia autojen ja kuorma-autojen törmäyksissä.

Vuoden Ärjyin titteli meni jälleen Scanialle

Vuoden Ärjyin titteli on jälleen jaettu, ja tämän vuoden kruunu lähtee Kannukseen! Kuljetusliike K. Salosen Scania R 660 on nimetty Vuoden Ärjyksi 2023 Ärjykisan tiukassa kilpailussa, joka on pitänyt raskaan kaluston ystävät jännityksessä jo vuodesta 1982.

« Aiemmat jutut

© 2024 Jokamies.fi — Powered by WordPress

Teema: Anders NorenYlös ↑