Kaikkien bensapäiden tuntema rallikuljettaja Ken Block poistui keskuudestamme 2.1.2023 traagisen moottorikelkkaonnettomuuden seurauksena. Block oli kuollessaan vain 55-vuotias.

Block on ollut merkittävä hahmo ralliautoilun maailmassa. Hän on tuonut uutta näkökulmaa ja jännittäviä elementtejä lajin pariin, ja hänen uransa aikana hän on saavuttanut paljon menestystä ja mainetta. Hän on ollut esikuvana monille nuorille ralliautoilijoille, ja hänen uransa aikana hän on saanut paljon kannustusta ja tukea fanikunnaltaan.

Block aloitti uransa ralliautoilussa kilpailiessaan Pohjois-Amerikan mestaruussarjassa, mutta hän on myös kilpaillut maailmanlaajuisesti eri sarjoissa. Hänen uransa aikana hän on saavuttanut useita palkintoja ja meriittejä, ja hänen suosio on levinnyt myös laajemmalle yleisölle suositun ”Gymkhana” -videoiden ansiosta.

Blockin viimeiseksi ”kaahailuvideoksi” jäi Electrikhana, jossa Block nähdään rallipoluilta tutulle  Audi Sport quattro S1:lle kunniaa tekevän uniikin sähkö-Audin ratissa. Vielä kerran, Ken Block. Hattu päästä.