Monet meistä metsästävät itsellensä sitä laadukkainta ja nopeinta älypuhelinta, mutta tänä päivänä valikoima on niin suuri, että on vaikea löytää itsellensä sitä oikeaa mobiililaitetta. Monet saattavat myös olla niin merkkiuskollisia, ja tämän vuoksi he myös pidättäytyvät samassa merkissä sekä valitsevat aina saman puhelimen, mutta vain uudemman mallin. Joskus on kuitenkin hyvä kurkata aidan toiselle puolelle ja miettiä, olisiko toinen merkki sittenkin parempi omaa käyttöä varten.

Keräsimme tähän artikkeliin vuoden 2018 parhaimpia älypuhelimia pienen tiivistelmän kera, jotka ovat kuitenkin eri valmistajien käsialaa. Ensin kuitenkin voisimme katsastaa, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon älypuhelinta hankkiessa, sillä jokaisella meillä on omat tarpeemme, jonka mukaan sitten pystymme valitsemaan oikeanlaisen mobiililaitteen omaan käyttöömme.

Mitä tulee ottaa huomioon?

Mobiililaitteilla, etenkin älypuhelimilla on monenlaisia käyttötarkoituksia aina viihteestä työntekoon. Älypuhelimilla voi ottaa kuvia, surffailla netissä sekä keskustella läheisille sekä tuntemattomille esimerkiksi Facebookin välityksellä. Laitteilla on mahdollista hakea tietoa ja pitää kirjaa kaikesta työhön liittyvästä muun muassa kalenterin avulla. Viihteen puolelta mobiililaitteilla on mahdollista esimerkiksi kuunnella musiikkia Spotifystä, katsella videoita Youtubesta sekä pelata erilaisia pelejä joihin sisältyvät aina kolikkopelit, seikkailupelit, pukeutumispelit, ristikkopelit ja monet muut mobiililaitteilla toimivat pelit. Näiden kaikkien lisäksi älypuhelimella on myös se alkuperäinen käyttötarkoitus, eli soittaminen ja puheluihin vastaaminen.

Uutta puhelinta hankkiessa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon akun kesto, kameran tarkkuus, näytön koko, hinta, käyttöjärjestelmä sekä muistin tila kokonaisuudessaan. Alta löydät listattuna kolme parasta älypuhelinta, jotka ovat valloittaneet ihmisten sydämet tämän vuoden aikana.

Samsung Galaxy S9 Plus

Tämä puhelin on kooltaan kookkaampi, ja se erottuu älypuhelinten listoilta upean ulkomuotonsa ansiosta. Tätä puhelinta ollaan kehuttu erityisesti kameransa sekä huippulaadukkaan näyttönsä ansiosta. Jos haet älypuhelinta suurella näytöllä ja mahtavilla ominaisuuksilla, Samsung Galaxy S9 Plus on juuri loistava vaihtoehto.

Huawei P20 Pro

Jos etsinnässäsi on älypuhelin laadukkaalla ja pitkäkestoisella akulla, tämä puhelin voisi olla juuri sopiva sinulle. Tämän älypuhelimen kamera tarjoaa kolme eri linssiä, joiden ansiosta kuvien ottamiseen sisältyy useita eri ominaisuuksia. Huawei P20 Pro tarjoaa loistavan käyttäjäkokemuksen miellyttävän ulkomuotonsa sekä sujuvan käyttöjärjestelmänsä avulla.

iPhone X

Laadukas näyttö ja tehokas käyttöjärjestelmä – nämä asiat tiivistävät tämän Applen uusimman ja supersuositun tulokkaan. Puhelin sopii sinulle mainiosti erityisesti silloin jos haluat hemmotella itseäsi ja nauttia loistavasta kamerasta sekä laadukkaista käyttökokemuksista.

Valitse itsellesi juuri sopiva vaihtoehto

Tässä olivat kolme mainitsemisen arvoisinta älypuhelinta vuodelle 2018. Muitakin huippuluokan vempaimia löytyy, eikä vaihtoehdot tietenkään lopu tähän. Tärkeintä on kuitenkin ottaa huomioon ensin omat tarpeensa, vertailla tuotteita, ja valita sitä kautta juuri itselle sopiva älypuhelin.